Mutasd meg a férfi oldaladat!

2015. február 17. 13:37 - A Megértő

Bevezető - Köszöntő

Hogyan segíthetne rajtad bárki is, ha magadba zárkózol?

 

Ki vagyok, és hogy miért kezdtem el ezt a blogot? A nevem egyszerűen csak: A Megértő.mi_bajom.jpg

Életem során nagyon sok elcsüggedt férfi társammal találkoztam. Nagyon sokan keresték az utat, nagyon sokan keresték magukat, de senki sem mutatott irányt neki. Félreértés ne essék, nekem sem az a célom, hogy megszabjam mit szabad és mit nem, mi a helyes és mi nem. Pusztán lehetőségeket tárok fel. Olyan lehetőségeket, amik közül választhatsz. Ami alapján elindulhatsz és alakíthatod ki saját stratégiád és utad.

 

Blogom célja, hogy főként olyan témákat hozzak fel, és írjak róluk, melyekről a férfiak általában nem szívesen beszélnek. Nem beszélnek, mert kellemetlen számukra, és abban a hitben élnek, hogy velük már pedig „azok a dolgok” nem történhet meg. Ők szoktak a legnagyobbat tévedni…

Saját tapasztalatokat, és mások tapasztalatát is meg szeretném osztani (természetesen inkognitóban), melyek erőt adhatnak és egyaránt löketet, hogy változtassunk életünk bármelyik területén. Olyan kis történeteket szeretnék megosztani Veletek, melyekkel sok esetben akár azonosulhattok is. Mindegyik „problémára” volt megoldás, és mindegyikre van megoldás.

Természetesen olyan hétköznapinak tűnő dolgokról is írni fogok, melyek segíthetnek önbizalmunk növelésében. Például: ha jól nézünk ki, magabiztosabbak leszünk. Ha magabiztosak vagyunk, életünk minden területe pozitív irányba fog eltolódni. Legyen az érzelmi, vagyoni, kapcsolati vagy munkahelyi, a javulás szinte garantált.

Valószínűleg eltelik egy kis idő, még írásaim stílusa és blogom témái körvonalazódnak, de addig is megteszek mindent, hogy legyen hova ellátogatnod, ha erőt akarsz meríteni életed bármelyik pontján, vagy csak egy érdekfeszítő cikket szeretnél elolvasni.

Itt ajánlanám figyelmetekbe, hogy rendszeresen fogok blogbejegyzéseket megjeleníteni, így érdemes az oldalt követni, feltéve, ha jól érzitek magatokat itt. Ha tetszenek az írásaim, és értesülni szeretnél az új bejegyzésekről, vagy csak hasznos tanácsokat, motivációs „falatokat” szeretnél kapni, iratkozz fel a blogértesítésekre J .

                                                                             

                „Figyelj oda másokra, ragadd meg a hasznosat, de ne hagyd, hogy vezessék az életed.”

 

                                                                                                                                                                            (A Megértő)

 

 1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr797182999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mutasd meg a férfi oldaladat!
süti beállítások módosítása