Mutasd meg a férfi oldaladat!

2015. február 17. 13:37 - A Megértő

Ragadd meg azt a gyeplőt!

Kezdjük rögtön azzal, hogy el kell fogadnunk a tényt: felnőtt emberek vagyunk, mi döntünk az életünkről, és döntéseink hatására tartunk ott ahol. Nagyon sok felnőtt ember, még mindig a gyermekkori negatív ráhatások rabjai. Szeretethiány.. bántalmazás.. meg nem értés. Ezeket a gyermekkori sebeket sokan a mai napig magukkal hordják. Csüggedtek, céltalanok és lelkileg sérültek.idos_bacsis.jpg

Tedd fel magadnak a kérdést: Most kivel élsz? Most milyen társaságban vagy? Kik a barátaid? Mik a terveid?

 

Itt az ideje, hogy belásd már a magad ura vagy. Elég a kifogásokból és elég, hogy másokat vagy múltadat hibáztatod. Minden, amit tettél, és amit tenni fogsz, kihatással van a történésekre, a jövődre. Ragadd meg végre a gyeplőt, és úgy irányítsd „lovaid”, hogy azok azon az úton haladjanak, amelyiken Te akarsz. Lehet, néha elalszol, a lovak elkóborolnak és letérsz az útról, DE: mindig ott van a lehetőség, hogy újra megmarkold azt a gyeplőt és visszatérj saját utadra.

Soha nem késő változni. Lehetsz 20-30-40-50-60-70 éves. Teljesen mindegy. Akár 1 évre is megéri változni. Ne mond azt, hogy „nekem már úgy is mindegy, ha 30-40-50-60 évig ilyen voltam”. Lehet,hogy ezalatt az 1 év alatt többet fogsz „élni” mint az elmúlt pár évtizedben.

Kezdjük is el, most rögtön!

Először is határozd meg mi az, ami frusztrál. Ülj le és gondolkodj el azon, mit változtatnál az életeden, hogy jobb legyen. Szánj egy órát, de akár egy napot is magadra, és vizsgáld meg a helyzeted.

Miben változtatnál?

Jobb férj akarsz lenni? Jobb apa? Azt akarod, hogy munkatársaid elismerjenek? Azt akarod, hogy feleséged ismét fiatalosnak érezzen az élet minden területén? Vissza szeretnéd nyerni az önbizalmad? 

Természetesen az élet bármelyik területére gondolhatsz. A változás lényege a felismerés, akarás és kitartás. Ha ezeket becsületesen elvégzed, a siker szinte elkerülhetetlen.

Az elkövetkezendő írásaimban külön ki fogok térni az élet egyes területeire, és megpróbálok egyfajta segítségadást, egyfajta támpontot adni Neked, ami támpontot,egy elrugaszkodó pontot adhat. Tarts velem, és fejlődjünk együtt!

 

 

                               „Nehogy azt hidd csak egy „Nagy könyv” létezik egyfajta végzettel. Több van belőle, és rajtad áll, melyiket választod!”

(A Megértő)

1.jpg

Címkék: Motiváció
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr177183043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mutasd meg a férfi oldaladat!
süti beállítások módosítása