Mutasd meg a férfi oldaladat!

2015. április 18. 16:20 - A Megértő

Mire vágynak a nők SZEX közben?

Mire vágynak a nők SZEX közben?

 


blue-eyes-237438_1280.jpgAz első legfontosabb dolog: az ágyban is legyetek őszinték egymáshoz, ne csak a hétköznapokban. Beszéljétek meg egymással, hogy ki mire vágyik az ágyban, mit vártok a másik féltől. Minden nőnek és minden férfinek megvannak a saját vágyálmai, amelyeket nem mernek párjuk elé tárni. Ki tudja, lehet megegyeznek fantáziaképzeteitek, mégsem teljesülnek be, csak azért mert nem beszélitek meg. De, hogy mit is akar valójában a nő nagyon nehéz kiismerni. Most adunk nektek egy két tippet arra, hogy mire vágynak a nők szex közben.

Előjátékra

Azt mondják, előjátékból sosem elég. A nők nem szeretik, ha egyből belevágsz a dolgok közepébe.

Magabiztosságra

Légy magabiztos az ágyban! Ne éreztesd azt vele, hogy nem tudod mit csinálsz, nem vagy biztos a dolgodban. Ha merevedési zavaraid, potencia problémáid vannak, vedd kezedbe az irányítást és old meg! Magától nem fog helyreállni. Keresd a megoldást, amíg nem ő fogja másnál keresni!

Udvariasságra, tiszteletre

Tartsd tiszteletben, ha valamit nem akar. Ne erősködj feleslegesen, az csak megöli a pillanatot. Légy udvarias vele, és lehet egy pár alakalom után már ő is akarni fogja.

Szenvedélyre

Légy szenvedélyes! Találd meg az érzéki pontjait és kényeztesd. Ne egy fatuskó merevségével éld meg az beauty-422700_1280.jpgintimitás pillanatait. Szavak – érintések - csókok. Teremts romantikus környezetet.

Tisztaságra

Ne csak mi várjuk el a hölgyektől, hogy tiszták és rendezettek legyek. Légy igényes, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy minél tisztábbnak és rendezettebbnek találjon ő is.

Kielégülésre

Ne csak Te akarj kielégülni. Törekedj arra, hogy partnered is jól érezze magát minden alkalommal. Ha szükséges, csempéssz bele több előjátékot, pihenj egy kicsit, ha már úgy érzed közel a vég.

Megértésre

Mindig egyezzetek meg, mi az, ami belefér és mi az, ami már nem. Egy félreértelmezett helyzet, egy rossz reakció tönkreteheti az egész együttlétet. Kölcsönös megértés és tisztelet egy olajozott gépezetté alakíthatja az intim együttléteteket.

.1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-agy.blog.hu/api/trackback/id/tr527378550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Mutasd meg a férfi oldaladat!
süti beállítások módosítása